Торти без духовки: міф чи реальність

Традиционно считается, что торт можно только испечь, вернее даже не сам торт, а коржи, которые потом будут перекладываться кремом и красиво оформляться. На самом деле все несколько не так. Кондитеры, впрочем, как и сами любительницы сладостей уже давно придумали множество изделий, для которых не нужно использовать духовку. Рецептов таких десертов очень много, и каждый из них заслуживает внимания. Были изданы даже несколько книг, посвященных именно этой тематике. Став владельцем такого печатного издания можно порадовать близких быстрыми и интересными десертами.
Як правило, торти з випічки робляться на основі печива, вафель, кукурудзяних паличок, фруктів, сиру, молока, масла, желе. Одним з найбільш популярних варіантів вважається чізкейк, для приготування якого використовується м'які вершкові види сиру. Смак такого торта може «розбавлятися» фруктами, шоколадом, желе, але в будь варіації він залишається дуже ніжним.
Без духовки можна створити не тільки торти, але і тістечка. Наприклад, смачне Герцогское тістечко, яке готується на основі печива, шоколаду, горіхів фундука. Приготувати його можна менш ніж за годину, а з'їсти буквально за кілька хвилин, настільки приємний у нього смак.
Зробити цікавий десерт без духовки цілком реально, для цього достатньо проявити свою фантазію, або ж використовувати готовий рецепт, що, втім, не менш інтересно.
- Харчові барвники: види та особливостіТільки уявіть собі, наскільки одноманітними були б десерти без використання барвниківПовна версія статті
- Марципан – аптечне зілля! А ви знали про це?Прикраса тортів – окрема частина кондитерської науки, вимагає півкіло фантазії, двісті грам досвіду, хоча б дрібку таланту.Повна версія статті