Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6260 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Удивительные возможности декорирования десертов с трансферами для шоколада

Удивительные возможности декорирования десертов с трансферами для шоколада

Кондитерское искусство настолько быстро движется вперед, что всегда быть в курсе новинок просто невозможно. Фантазия настоящих художников-кондитеров кажется безграничной, и в чем-то это действительно так. Чего только стоят трансферы для шоколада, с помощью которых даже обычный десерт превратится в настоящее произведение искусства.

Трансфери  - це такі своєрідні переказні  аркуші, на яких тонким шаром нанесено зображення харчовими фарбами. Малюнок може бути у вигляді візерунка, абстракції, написи. Контактуючи з гарячим шоколадом, зображення переноситься на десерт. Таке оформлення може виконати і професіонал, і новачок, а декор десерту вийде дуже вправним.

Техніка використання трансферів більш ніж проста. Досить розтопити білий, чорний чи молочний шоколад і шпателем нанести його поверх листа з малюнком. Почекати, поки він  застигне (для цього потрібно близько години) і розрізати на потрібні шматки. Зняттям плівки виходять оформлені шматочки шоколаду необхідної форми і розміру. Якщо планується декорування торта або створення особливої форми, трансфер з шоколадом можна використовувати як тільки він трохи кристалізується – приблизно через три-чотири хвилини.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner