Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6383 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Поговоримо про macarons

Поговоримо про macarons

Про створення цього чудового десерту ходить безліч легенд. Не багато хто знає, що своїм походженням макаронів «зобов'язаний» не французам, а італійцям. У середньовічних рецептах, це тістечко з мигдального горіха ще не було розділене на дві половинки, як це прийнято в наш час.
Важливо не плутати назву макаронів (macaron) макарун (macaroon),оскільки останнє є американським кокосовим печивом, лише трохи схожим у технології приготування.
Є відомості, що вперше це десерт був створений в 791 році в монастирі поблизу Кормери, також його подавали у Версалі до королівського столу з 1682 року до часів Людовика XVI та Марії-Антуанетти. Інші джерела стверджують, що макаронів пекли в жіночому монастирі міста Нансі. Черниці не вживали в їжу м'ясо, тому вони готували різноманітні кондитерські вироби з мигдалю та інших видів горіхів.
У 1830р макаронів стали ділити на дві половинки і склеювати пором. На початку ХХ століття французький кондитер П'єр Дефонтен подорожуючи по Швейцарії, знаходить для себе крем з вершків і шоколаду і придумує склеювати їм половинки мигдальні печива. З плином часу начинки стають більш різноманітними від фруктових і ягідних до екзотичних і квіткових.
Свою популярність макаронів знайшов у Латинському кварталі Парижа, а кондитерський дім Laduree зробив його своєю візитною карткою, перетворивши в популярний паризький делікатес.
Пізніше, відомий кондитер-віртуоз П'єр Ерме (PierreHermé) звів макаронс на новий рівень смакового сприйняття, використовуючи в начинках несподівані інгредієнти і поєднання: праліне з фундука, фісташка-вишня,рожева вода - пелюстки троянди, малина-болгарський перець, полуниця-васабі, білий трюфель і навіть чорна ікра...Спробувати макаронів це не просто з'їсти ласощі, а пережити справжнє ні з чим не порівнянне гастрономічне задоволення.
Маленьке, зазвичай 3,5 см в діаметрі, мигдальне тістечко підкорило серця гурманів усього світу. Поласувати макаронів можна у кондитерській, кафе або булочної його навіть продають у французькому mcdonald's. А ще можна спробувати створити це кондитерський шедевр у себе вдома. Інгредієнтів знадобиться зовсім небагато: яйця, цукор і мигдальна борошно. У господарок часто виникає питання - де купити мигдалеву борошно? Варіант перший: можна очистити і змолоти мигдальний горіх або мигдальні пластівці самим, правда заняття це не дуже приємне і займає багато часу, та й результат не завжди радує, помел виходить великим, борошно стає вологою і погано просіюється. Другий варіант набагато простіше-ви можете швидко і просто купити мигдалеву борошно в нашому інтернет-магазині "Кухар, пекар та кондитер", тим самим заощаджуючи свій час і нерви. Ми пропонуємо якісне борошно німецького виробника, ця мигдальний пудра відрізняється тонким помелом і насиченим ароматом мигдалевого горіха. Використовуючи якісні інгредієнти, ви отримаєте ідеальний макаронів. Потім потрібно вибрати начинку: чорний, молочний, білий шоколад, збиті вершки, конфітюр, желе, вершковий крем... Залишається тільки упакувати тістечко в коробку для макаронс, зав'язати стрічкою і все - шедевр готовий.У виробництві кондитерських виробів немає меж - сміливо творіть і експериментуйте!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner