Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6255 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Робота з шоколадом для шоколадного фонтану

Робота з шоколадом для шоколадного фонтану

Ми щиро любимо те, що робимо, і хочемо, що б Вам, нашим клієнтам, теж було комфортно робити покупки в нашому Інтернет - магазині «Кухар, пекар та кондитер» і будемо всіляко Вам у цьому сприяти. Ця стаття присвячена роботі з шоколадом.

Почнемо з шоколаду для шоколадного фонтану як з ним працювати і що це взагалі за шоколад.

Шоколад для шоколадного фонтану і фондю це шоколадна маса з високим вмістом какао тертого і какао-масла. Какао підтверджує, що продукт натуральний і смачний, масло, зраджує шоколаду відмінну плинність, що робить фонтан дуже ефектним на святі, на якому не один чоловік не залишиться байдужим. Працювати з таким шоколадом дуже просто і зручно: практично у кожного вдома є мікрохвильова піч, а якщо свято в кафе то й поготів... Шоколад у відерці ставите в мікрохвильовку, не забудьте зняти кришку, буквально на 1,5-2 хвилини (залежно від потужності печі) маса стає рідкою, якщо в шоколаді залишилися грудочки, які не встигли розчиниться, нічого страшного, вони розчиняться у фонтані, т. к. він все одно підігрівається. ХОЧУ ЗВЕРНУТИ ВАШУ УВАГУ шоколад НЕ ПОВИНЕН ЗАКИПІТИ, інакше він псується. Якщо у Вас вдома або закладі в якому проходить свято немає мікрохвильової печі, шоколад дробиться і підігрівають на водяній бані.

Після свята пройшли з участю шоколадного фонтану, захід залишиться в пам'яті на завжди, а фотографії, зроблені в цей день будуть нагадувати тільки про позитивні емоції

1 кг шоколадної маси вистачає на 20-25 здивованих і задоволених людей, що робить фонтан економічно обґрунтованим. Для цього кількості шоколаду необхідно 5-6 кг фруктів на Ваш смак. І власного досвіду рекомендуємо ананас, персик, полуниця, яблуко, груша, банан.

Шоколадна маса відмінно підходить для глазурування Ваших десертів!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner