Робота з шоколадом для шоколадного фонтану
Ми щиро любимо те, що робимо, і хочемо, що б Вам, нашим клієнтам, теж було комфортно робити покупки в нашому Інтернет - магазині «Кухар, пекар та кондитер» і будемо всіляко Вам у цьому сприяти. Ця стаття присвячена роботі з шоколадом.
Почнемо з шоколаду для шоколадного фонтану як з ним працювати і що це взагалі за шоколад.
Шоколад для шоколадного фонтану і фондю це шоколадна маса з високим вмістом какао тертого і какао-масла. Какао підтверджує, що продукт натуральний і смачний, масло, зраджує шоколаду відмінну плинність, що робить фонтан дуже ефектним на святі, на якому не один чоловік не залишиться байдужим. Працювати з таким шоколадом дуже просто і зручно: практично у кожного вдома є мікрохвильова піч, а якщо свято в кафе то й поготів... Шоколад у відерці ставите в мікрохвильовку, не забудьте зняти кришку, буквально на 1,5-2 хвилини (залежно від потужності печі) маса стає рідкою, якщо в шоколаді залишилися грудочки, які не встигли розчиниться, нічого страшного, вони розчиняться у фонтані, т. к. він все одно підігрівається. ХОЧУ ЗВЕРНУТИ ВАШУ УВАГУ шоколад НЕ ПОВИНЕН ЗАКИПІТИ, інакше він псується. Якщо у Вас вдома або закладі в якому проходить свято немає мікрохвильової печі, шоколад дробиться і підігрівають на водяній бані.
Після свята пройшли з участю шоколадного фонтану, захід залишиться в пам'яті на завжди, а фотографії, зроблені в цей день будуть нагадувати тільки про позитивні емоції
1 кг шоколадної маси вистачає на 20-25 здивованих і задоволених людей, що робить фонтан економічно обґрунтованим. Для цього кількості шоколаду необхідно 5-6 кг фруктів на Ваш смак. І власного досвіду рекомендуємо ананас, персик, полуниця, яблуко, груша, банан.
Шоколадна маса відмінно підходить для глазурування Ваших десертів!
- Харчові барвники: види та особливостіТільки уявіть собі, наскільки одноманітними були б десерти без використання барвниківПовна версія статті
- Марципан – аптечне зілля! А ви знали про це?Прикраса тортів – окрема частина кондитерської науки, вимагає півкіло фантазії, двісті грам досвіду, хоча б дрібку таланту.Повна версія статті