Паперові форми для випікання: плюси і мінуси

Паперові форми для випічки важко назвати нововведенням, адже використовуються вже кілька століть. Але їх сучасний варіант трохи відрізняється різноманітністю форм і кольорів.
Сегодня ни один кондитер не может обойтись без их использования, ведь они не только упрощают, но и позволяют создать презентабельные кулинарные изделия без особых усилий и затрат. Впрочем, это не единственное преимущество бумажных форм для выпечки. Сюда еще можно отнести и то, что:
- такие формочки не нужно мыть, что более чем удобно;
- они выдерживают любые температуры – и высокие, и низкие;
- тесто в них не растекается и пропекается равномерно;
- они подходят для использования в микроволновой печи;
- поскольку тесто к ним не пристает, не нужно смазывать их маслом или посыпать панировкой;
- такі форми універсальні – підходять практично для всіх видів випічки;
- гарні;
- абсолютно безпечні для здоров'я.
Втім, є у такого кухонного «девайса» і недолік – вони одноразові, тому їх не можна використовувати кілька разів. Але це дрібниця порівняно з перевагами паперових форм для випічки, адже, крім перерахованого вище, вони ще й можуть використовуватися в якості упаковки для солодощів.
- Харчові барвники: види та особливостіТільки уявіть собі, наскільки одноманітними були б десерти без використання барвниківПовна версія статті
- Марципан – аптечне зілля! А ви знали про це?Прикраса тортів – окрема частина кондитерської науки, вимагає півкіло фантазії, двісті грам досвіду, хоча б дрібку таланту.Повна версія статті