Тематична вечірка: в акценті кенді бар

Тематична весілля, День народження, корпоратив – все це сьогодні на піку популярності, і учасникам всіх цих свят таке подобається. Оформлення залу в певних відтінках, підбір одягу в одному стилі – важливі складові створення певного настрою, і кенді бар здатний його доповнити і підкреслити.
Однозначно не известно, кто первым начал использовать такой «сладкий стол», но он быстро стал очень популярным, и не только потому, что гости имеют возможность одновременно насладиться несколькими видами кондитерским изделий. А еще и по той причине, что такое оформление, несомненно, добавляет праздничности. Единых правил, как оформить кенди бар не существует, но кондитеры обязательно используют лимонадницы, диспенсеры, стеклянные и вращающиеся подставки, небольшие формочки, выкладывая на них разные виды сладостей: макаруны, кейк-попсы, фрукты, конфеты, кусочки торта, печенье, пирожные. Якщо це дитяче свято, то серед кондитерських виробів обов'язково повинні бути герої улюблених мультфільмів, коміксів або казок. Весільний солодкий стіл повинен бути дуже урочистим і, звичайно ж, смачним. У будь-якому випадку кенді бар стане справжньою родзинкою свята, адже інакше просто не може бути.
- Харчові барвники: види та особливостіТільки уявіть собі, наскільки одноманітними були б десерти без використання барвниківПовна версія статті
- Марципан – аптечне зілля! А ви знали про це?Прикраса тортів – окрема частина кондитерської науки, вимагає півкіло фантазії, двісті грам досвіду, хоча б дрібку таланту.Повна версія статті