Килимки для роботи з мастикою: характеристика та переваги
Зараз на ринку існує величезна кількість товарів для роботи з мастикою, однак дуже важливо, щоб мат був якісним, адже ви будете працювати з їжею. Ми пропонуємо килимки для моделювання, за допомогою яких можна втілити в життя будь-які кондитерські фантазії.
Мати для роботи з мастикою
Мастика — це спеціальний матеріал, з якого можна створити їстівні і красиві декоративні елементи для кондитерських виробів. Її можна приготувати навіть вдома, адже в основний склад входить тільки вода, желатин і цукрова пудра. Використавши харчовий барвник, речовині можна надати будь-який колір.
Цей кондитерський матеріал дуже пластичний, тому з нього можна створити квіти, прикраси у вигляді мережива або їстівну листівку. Однак щоб робити це швидко і без додаткових зусиль, варто користуватися спеціальними інструментами. В першу чергу для такої роботи знадобиться спеціальний килимок або мат для моделювання виробів з мастики. Такі матюки бувають гладкими і текстурними.
Килимки для моделювання кольорів
Гладкие силиконовые коврики подходят для того, чтобы заниматься моделированием цветов и других украшений из готового материала. Мастика не будет прилипать к такому коврику, поэтому работа будет приятной и простой.
Текстурные силиконовые коврики предназначены для того, чтобы наносить рисунок на пасту из мастики. Это не только экономит время но и позволяет создавать красивый равномерный узор. Можно выбрать любой орнамент: цветы, звезды и другие рисунки.
Эти виды матов вы можете найти и приобрести на нашем сайте. С их помощью вам легко удастся украсить торт или любое другое кондитерское изделие. Чтобы использовать коврик для моделирования максимально эффективно, его нужно посыпать крахмалом перед использованием. Тогда работа с материалом будет еще легче и приятнее. Кроме того, важно равномерно раскатывать вещество по коврику и убирать лишнее, чтобы изделия не слипались между собой до того как застынут.
Бувають навіть спеціальні килимки з розміткою, завдання яких у тому, щоб максимально спростити роботу з матеріалами, показавши стандартну розмірну шкалу і можливий діаметр виробу.
- Харчові барвники: види та особливостіТільки уявіть собі, наскільки одноманітними були б десерти без використання барвниківПовна версія статті
- Марципан – аптечне зілля! А ви знали про це?Прикраса тортів – окрема частина кондитерської науки, вимагає півкіло фантазії, двісті грам досвіду, хоча б дрібку таланту.Повна версія статті