Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6000 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"
Молд силіконовий "Корона", фото 2

Молд силіконовий "Корона"

68 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 28196
Молд силіконовий "Корона"
Молд силіконовий "Корона"Немає в наявності
68 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Молд силіконовий "Корона" Розмір молда: 7*5,2смРозмір фігур: 2,9*3,4 см 3,6*2,4 см Силіконові молди - спеціальні форми для створення кольорів та фігур, що мають необхідну форму та структуру призначені для оздоблення кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають твердість. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів. Правила використання молда Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем. Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Забираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, необхідно змастити стикуючі частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда та обтискаємо. Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час. Коли матеріал придбає необхідну твердість, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда. які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч, і ще раз обтиснути, а потім уже помістити в морозильну камеру. Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
ТипМолд кондитерський
Користувацькі характеристики
Довжина7 см
Кількість в наборі1
Розмір3,6 см *2,4 см
Ширина5,2 см
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner