
Бельгійський Молочний шоколад з натуральною ваніллю сорти Bourbon Barry Callebaut 100 г 33,6% какао
163 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 199 грн
- В наявності
- Код: 337166
- +380 (66) 402-99-39Інтернет магазин
- +380 (93) 698-01-11Інтернет магазин
- +380 (68) 233-97-79м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
Справжній шоколад бельгійського виробництва, що характеризується високою якістю та чудовим смаком. Молочний шоколад Callebaut відрізняється насиченим теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються какао, молоко і карамель. Його можна поєднувати з цілим рядом інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних чи лікерних.
Шоколад випускається у спеціально розроблених для швидкого плавлення крапельках – каллетах. Це невеликі шоколадні монетки, які, завдяки своєму розміру, швидко нагріваються (чого не можна сказати про плитки або блоки) і перетворюються на рідкий стан. Крім того, калети зручно дозувати.
Застосування:
Високоякісний натуральний бельгійський шоколад має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, створення фігур із шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також покриття кондитерських виробів.
Використовується для глазурування та ароматизації мусів, ганашей, бісквітів, кремів, соусів.
Відмінно поєднується з: корицею, ваніллю, гвоздикою, лавровим листом, кардамоном, манго, абрикосом, лимоном, коньяком (арманьяк), горіхами макадамії, трюфельною олією, лавандою.
Текучість: 3 краплі.
Вміст какао продуктів: какао 33,6%.
Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому (відносна вологість не більше 70%) та без різких запахів при температурі 12-20°С.
Вага: 100 г.
Виробник: Callebaut, Бельгія.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Barry Callebaut |
| Тип шоколаду | Молочний |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вага | 0,1 кг |
- Ціна: 163 ₴


