Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6724 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"
Бельгійський Молочний шоколад з натуральною ваніллю сорти Bourbon Barry Callebaut 100 г 33,6% какао, фото 2

Бельгійський Молочний шоколад з натуральною ваніллю сорти Bourbon Barry Callebaut 100 г 33,6% какао

163 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 199 грн

  • В наявності
  • Код: 337166
Бельгійський Молочний шоколад з натуральною ваніллю сорти Bourbon Barry Callebaut 100 г 33,6% какао
Бельгійський Молочний шоколад з натуральною ваніллю сорти Bourbon Barry Callebaut 100 г 33,6% какаоВ наявності
163 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Справжній шоколад бельгійського виробництва, що характеризується високою якістю та чудовим смаком. Молочний шоколад Callebaut відрізняється насиченим теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються какао, молоко і карамель. Його можна поєднувати з цілим рядом інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних чи лікерних.

Шоколад випускається у спеціально розроблених для швидкого плавлення крапельках – каллетах. Це невеликі шоколадні монетки, які, завдяки своєму розміру, швидко нагріваються (чого не можна сказати про плитки або блоки) і перетворюються на рідкий стан. Крім того, калети зручно дозувати.

Застосування:

Високоякісний натуральний бельгійський шоколад має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, створення фігур із шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також покриття кондитерських виробів.

Використовується для глазурування та ароматизації мусів, ганашей, бісквітів, кремів, соусів.

Відмінно поєднується з: корицею, ваніллю, гвоздикою, лавровим листом, кардамоном, манго, абрикосом, лимоном, коньяком (арманьяк), горіхами макадамії, трюфельною олією, лавандою.

Текучість: 3 краплі.

Вміст какао продуктів: какао 33,6%.

Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому (відносна вологість не більше 70%) та без різких запахів при температурі 12-20°С.

Вага: 100 г.

Виробник: Callebaut, Бельгія.

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Тип шоколадуМолочний
Користувальницькі характеристики
Вага0,1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 163 ₴