Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6003 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Текстурні мати 2 шт "Камені"

152 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 843
Текстурні мати 2 шт "Камені"
Текстурні мати 2 шт "Камені"Немає в наявності
152 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Текстурні мати  2 шт "Камінці" 

 

Набір текстурних матів з 2 шт "Каміні"   для мастики чи марципану.  

Виробник Англія

Килимок кондитерський - спеціальні форми для створення текстури, що мають необхідну форму та структуру призначені для прикрашання кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою,  марципаном,  та іншими харчовими продуктами, що мають властивість тверднути. 

Правила використання Килимка кондитерського< /p>

  • Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем.
  • Повністю рівномірно розкочуємо мастику або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.


Приступати до розфарбовування мастики можна відразу. 


Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем .  Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 152 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner