Кошик
4505 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380(97)099-39-30
+380970993930
+380970993930
Интернет магазин
+380664029939
Интернет магазин
+380936980111
Интернет магазин
+380682339779
Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер
Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер"

Молд кондитерський Оборка

Немає в наявностіКод: 104

50 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

Зателефонуйте мені
Молд кондитерський Оборка
Молд кондитерський Оборка
50 грн.
Немає в наявності
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380970993930 Интернет магазин
  • +380664029939 Интернет магазин
  • +380936980111 Интернет магазин
  • +380682339779 Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер
  • +380 показати номер +380970993930 Интернет магазин
  • +380664029939 Интернет магазин
  • +380936980111 Интернет магазин
  • +380682339779 Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер

Молд кондитерський силіконовий Оборка

Силіконові молди - спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.

Правила використання прес-форми

  • Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
  • Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
  • Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити стикуються частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки прес-форми і обжимаем.Наступний етап. Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.

Коли матеріал придбає необхідну твердість акуратно дістаємо нашу фігурку з прес-форми.
Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того, як вона достатньо висохне і затвердіє.

Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд в мікрохвильову піч, і ще раз обжати, а потім вже помістити в морозильну камеру.

Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленую жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Характеристики
Основні атрибути
Матеріал Силікон
Тип Молд кондитерський
Користувацькі характеристики
Кількість в наборі 1
  • Ціна: 50 грн.