Силіконовий молд "Алфавіт
218 ₴
- Немає в наявності
- Код: 3191313
- +380 (66) 402-99-39Інтернет магазин
- +380 (93) 698-01-11Інтернет магазин
- +380 (68) 233-97-79м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
Силіконовий молд "Алфавіт
Розмір: 24,5*10,3 см. (висота букв 1,5 см. і 0,8 см. відповідно)
Силіконові молди для кондитерської ― спеціальні форми для створення квітів та фігур, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання молда
- Сухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем.< /li>
- Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте, прибираємо зайву мастику. харчовим клеєм.Складаємо разом дві половинки молда і обтискаємо.Наступний етап.Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.
Коли матеріал набуде необхідної твердості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда.
Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того , як вона досить висохне і затвердіє. Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд в мікрохвильову піч, і ще раз обтиснути, а потім вже помістити в морозильну камеру .
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
Тип | Молд кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 0,8 см |
Довжина | 24,5 см |
Кількість в наборі | 1 |
Ширина | 10,3 см |
- Ціна: 218 ₴