Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6506 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Какао-порошок алкалізований 20-22% BestWayFoods Dusting 1кг

693 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 190083184
Какао-порошок алкалізований 20-22% BestWayFoods Dusting  1кг
Какао-порошок алкалізований 20-22% BestWayFoods Dusting 1кгНемає в наявності
693 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Алкалізований какао-порошок отримують з какао кейку (какао макухи), отриманого від виробництва тертого какао (пасти) та какао олії. Залежно від ступеня алалізації ці какао-порошки поділяються на слабо-, середньо-і сильно алкалізовані.

При обробці какао кейків лугами какао-порошок набуває більш вишуканих смакових якостей, підвищується аромат і змінюється колірна гамма какао-порошку, він стає темнішим і насиченішим.

Також у процесі обробки видаляються леткі кислоти, відповідно знижується кислотність, підвищується рН до 6,8-7,2 і вище. У процесі алкалізації зменшується вміст дубильних речовин.

Алкалізований какао-порошок легко розчиняється у воді, порівняно з натуральним какао-порошком.

Продукт застосовується:

- для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних глазурів та виробів;

- для вафельних прошарків та начинок цукерок, шоколадної олії, маргарину, морозива;

- для обсипання трюфелів, борошняних та кондитерських виробів;

- для надання ніжного аромату наповнювачам, бісквітам, суфле, випічці та печінці.

Переваги какао-порошку:

- при використанні в кондитерській та хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20% до 50%.

- продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок та домішок.

- жирність - 20-22%.

- чудові робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів.

- цей порошок більш сипкий, розсипчастий.

- акалізований порошок стійкий до високих температур; у виробах колір та аромат залишаються насиченими.

- для приготування порошок не потрібно варити, він легко розчиняється у воді і змішується з іншими інгредієнтами.

– у напоях не дає осад.

Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С та відносній вологості не вище 75%.

Вага – 1кг.

Виробник – Бельгія.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 693 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner