Кошик
4505 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380(97)099-39-30
+380970993930
+380970993930
Интернет магазин
+380664029939
Интернет магазин
+380936980111
Интернет магазин
+380682339779
Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер
Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер"

Молд силіконовий "Блискавка Маквін"

В наявностіКод: 3028

140 грн.

Зателефонуйте мені
Молд силіконовий "Блискавка Маквін"
Молд силіконовий "Блискавка Маквін"
140 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380970993930 Интернет магазин
  • +380664029939 Интернет магазин
  • +380936980111 Интернет магазин
  • +380682339779 Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер
  • +380 показати номер +380970993930 Интернет магазин
  • +380664029939 Интернет магазин
  • +380936980111 Интернет магазин
  • +380682339779 Маг. Днепр,ул.Чкалова 38А,Вайбер
  
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Молд силіконовий "Блискавка Маквін" Розмір: 7,2*4,5*2,7 (2,7 висота) Силіконові молди для карамелі ― спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів. Правила використання прес-форми Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем. Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити стикуються частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки прес-форми і обжимаем.Наступний етап. Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час. Коли матеріал придбає необхідну твердість акуратно дістаємо нашу фігурку з прес-форми. Приступать к раскрашиванию фигурки можно через несколько часов, после того, как она достаточно высохнет и затвердеет. Если фигурка имеет много мелких деталей, которые сложно заполняются мастикой, можно наполненный молд поставить на несколько секунд в микроволновую печь, и еще раз обжать, а затем уже поместить в морозильную камеру. Для заливки шоколадом форму не нужно посыпать крахмалом. Наполненную жидким шоколадом форму нужно очень, очень сильно встряхнуть (примерно как термометр), чтобы освободить пузырьки воздуха. Встряхивание, к сожалению, не всегда эффективно потому, что шоколад довольно густой. Лучше взять размочаленую жесткую кисточку и удалить пузырьки из внутренних полостей. Если фигурка извлекается с трудом, можно заморозить ее до более низкой температуры.

Характеристики
Основні атрибути
Матеріал Силікон
Тип Молд кондитерський
Користувацькі характеристики
Висота 2,7 см
Довжина 7,2 см
Кількість в наборі 1
Ширина 4,5 см
  • Ціна: 140 грн.