Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5835 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Папір для випічки – не так проста, як здається

Папір для випічки – не так проста, як здається

Сегодня трудно представить себе и профессионала, и любителя, который бы не использовал её при приготовлении сладостей. Действительно, пекарская бумага – это один из «волшебных» ингредиентов для успешного приготовления не только тортов, но и конфет или шоколада. Основное её предназначение – предохранение противеня или формы от прилипания теста. Кроме того, бумага для выпечки еще и сокращает время, необходимое для очищения кухонной утвари.

Бумагой для выпечки называют несколько материалов:

- креслярську кальку, що вважається найменш міцною і функціональною, тому використовується рідко. При випіканні вона часто прилипає до тесту, особливо бисквитному, а також може розсипатися на фрагменти. Допускається застосовувати її при випіканні дріжджових або пісочних виробів, обов'язково змащуючи перед цим жирів;

- більш практичний – звичайний пергамент, який найчастіше буває коричневого кольору. Він досить міцний, витримує  високі температури і добре вбирає жир;

- часто використовувані пергамент з силіконовим покриттям, що легко відділяється від готової випічки, тому може використовуватися навіть для бісквітного тіста.

- окремий тип – силіконова папір, що на відміну від пергаменту має більш товстий шар силікону.

Вибираючи один з варіантів, потрібно ретельно визначитися, для чого папір буде використовуватися., а ще краще – підібрати універсальний вид, адже ніхто не знає, який тортик захочеться спекти завтра.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner