Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5850 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Суміш для приготування гнучкого айсингу Pizzi e Merletti

358 

  • Немає в наявності
  • Код: 322800
Суміш для приготування гнучкого айсингу Pizzi e Merletti
Суміш для приготування гнучкого айсингу Pizzi e MerlettiНемає в наявності
358 
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Суміш для приготування гнучкого айсингу

Паковання: 300 грамів

Виробник: Італія

Порядок використання:

1. На 100 грамів айсингу  візьміть 80 мл води

2. Додайте теплої води в айсинг (температура приблизно 40/45 градусів)

3. Змішуйте на середній швидкості упродовж 2 хвилин. Збийте до отримання кремоподібної маси.

4. За допомогою скребка розподіліть продукт на килимку в горизонтальному напрямку, злегка натискаючи на нього.

5. Потім продовжте наносити  продукт у вертикальному напрямку, ретельно заповнюючи масою форми малюнка.

6. Залиште для підсихання за кімнатної температури впродовж 3 годин. Або висушіть у духовці за температури 80 градусів упродовж 12 хвилин або за температури 120 градусів упродовж 6 хвилин, щоб отримати еластичніший виріб.

7. Потім зніміть виріб із форми, починаючи з куточка

 

Айсинг  — це цукрово-білкова рисова маса, яку використовують для виготовлення об'ємних прикрас кондитерських виробів. Ця маса може бути білою або кольоровою у разі додавання до неї харчових барвників. 

Порядок роботи з айсингом: 

1) Малюють на папері майбутні візерунки або роздруковують готові шаблони. Як шаблони дуже зручно використовувати дитячі розмальовки. 

2) Підкладають малюваний паперовий шаблон під поліетиленову плівку або вкладають його в поліетиленовий «файл» (тонкий прозорий пакет для документів). Тут використовується та властивість поліетилену, що він ні до чого не клеїться. До кальки, пергаменту або вощеного паперу вироби можуть приклеїтися «намертво», особливо якщо айсинг-маса занадто рідка. 

Для кращого подальшого відлипання виробів з айсингу на поліетиленову плівку наносять найтонший шар оливкової олії (воно невисихне, тобто неполімеризувальне). Соняшникова олія вкрай небажана (!), тому що під час контакту з повітрям вона полімеризується з'єднанням із киснем і твердне (як олійна фарба), тому може додатково приклеїти виріб, особливо під час тривалого сушіння великих деталей.

ПОЛЕЗНЕ ЗАСТОСУВАННЯ. Саме властивість нанесеного шару соняшникової олії полімеризуватися з'єднанням із киснем повітря і затверджувати в непроникну нерозчинну плівку використовується під час просочення соняшниковою олією нових дерев'яних кухонних дощок, що робить просочені дошки негігроскопічні, легко миються і практично вічно. Для просочення олією нових дошків дають додатково просушитися в сухому приміщенні, потім рясно змащують з усіх боків соняшниковою олією, можна підігрітим, дають олії вбратися впродовж 1 години, потім рясно змащують ще раз і залишають на 3-4 дні для остаточного просушування.

3) Свіжоприготована білкова малювальна маса (айсинг) поміщають у коренетик із відповідною насадкою або пластиковий пакет зі зрізаним куточком (наприклад, у файл для документів). Масу щоразу треба готувати в кількості, потрібному зараз для роботи. Зберігання маси може викликати небажані зміни її пластичності, які доведеться коригувати добавками або цукрової пудри, або кількох крапель води та ретельним розтиранням заново. 

Айсинг-маса не має бути занадто рідкою — щоб під час відсаджування не розпливалася і не губилася форму, і не надто густою — щоб без зайвих зусиль вичавлювалася з коренетика та під час відсаджування не рвалася. 

Якщо приготувати айсинг-масу густішою, з неї можна ліпити прикраси руками, як із пластиліну. Не варто ліпити занадто грубі прикраси, тому що вони будуть зайвими довго сохнути. 

4) Вичавлюють айсинг на поліетиленову плівку за підкладеним під неї візерунком. За наявності достатніх художніх навичок можна обійтися й без шаблонів, вільно малюючи масою за своєю фантазією. 

Під час малювання можна послідовно використовувати айсинги, пофарбовані харчовими барвниками в різні кольори, що дасть змогу отримати різнобарвні прикраси. 

Айсинг можна відсаджувати прямо на поверхню готового (випеченого й остиглого) досить сухого тістяного кондитерського виробу (пряник, зокрема глазуроване, пісочне печиво), а також на шоколад та інше, здатне зберігатися поза холодильником. 

Айсинг у жодному разі не відсаджують на кондитерський крем, на бісквіт та на інші вологі поверхні, а також на вироби, для яких обов'язково зберігання тільки в холодильнику. На такі вироби айсинг-прикраси встановлюють безпосередньо перед подаванням на стіл. 

5) Плівку з відсадженим візерунком (або прикрашений кондитерський виріб) залишають для просушування за кімнатної температури (але не вище ніж +40 г. С) на 1-2-3 дні до повного висихання маси. 

Сохне айсинг по-різному залежно від розміру деталі та вологості в приміщенні. 1-2 дні просушування досить для звичайної невеликої квітки. Великі деталі можуть сохнути до 5-6 днів. Для прискорення просушування виробу можна поміщати в тепле сухе місце з температурою не вище ніж +40 °C. 

За бажання отримати об'ємну прикрасу, плівку з відсадженим візерунком поміщають для сушіння на будь-яку викривлену поверхню — наприклад, на бічну поверхню циліндричної каструлі, у розворот розкритої книги тощо. 

Правильно приготована айсинг-маса (не дуже рідка) на похилих поверхнях не стікає. Якщо відсажена маса рідковату, треба спочатку дати їй трохи підсохнути до потрібного загуснення (але не до ламкості) в горизонтальному положенні та лише потім поміщати на викривлену поверхню. 

Для отримання ажурних сферичних виробів білкову масу наносять на змащені олією олії маленькі надуті повітряні кульки. Після висихання айсингу повітряні кульки проколюють і акуратно витягають здуті оболонки з прикрас, що опановуються. 

6) Прохолодні айсинг-украси акуратно знімають із підкладки. 

Знімати вироби з підкладки краще на краю столу, починаючи з кута підкладки, який акуратно тягнути вниз, перегинаючи підкладку через ребро краю столу. 

Оскільки вироби з айсингу дуже тендітні, їх треба готувати з певним запасом за кількістю. 

Айсинг-украшені можна склеювати яєчним білком, розболтаним із цукровою пудрою, після чого дати підсохнути. 

Для виготовлення великих об'ємних айсинг-українок для них за кресленнями виготовляють окремі деталі, які після повного висихання склеюють у єдиний виріб (наприклад, в ейфелеву вежу — див. нижче). 

Поромані вироби смачні самі по собі та можуть бути з успіхом подані до чаю. Найчастіше буває, що айсинг-украшенія з'єднуються членами сім'ї, особливо дітьми, багато раніше їх висихання. Так що солідний запас айсинг-прикрашень ніколи не завадить. 

Виготовлені солодкі їстівні мережива використовують для прикрашання різних кондитерських виробів. Прикраси з айсингу можуть довго зберігатися в коробках за кімнатної температури за умови браку високої вологості повітря. 

Прикраси з айсингу не можна зберігати в холодильнику, тому що після перебування на холоді вони розріджуються. Тому заздалегідь приготовані прикраси з айсингу поміщають на торти тільки безпосередньо перед подаванням на стіл

 

Характеристики
Користувацькі характеристики
Вага0,5 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 358 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner