Кукурудзяні кульки глазуровані какао 1 кг
102 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Код: 2199
- +380 (66) 402-99-39Інтернет магазин
- +380 (93) 698-01-11Інтернет магазин
- +380 (68) 233-97-79м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
Екструдинати (кукурудзяні повітряні кульки, пластівці), виготовлені з використання різних сировинних основ (РІС, ПШЕНІЦА, КУКУРУЗА, ДР.) давно використовуються в різних харчових виробництвах, наприклад:
в хлібопікарній промисловості можливе використання пшеничних і житньких екструдатів як підвищувач під час виробництва хліба. Невелика домішка (до 7%) щодо маси борошна покращує газоутворювальну здатність замісу, поліпшується вологопоглинання (утримання) борошна, поліпшується структура готового продукту. Добавка екструдиту сприяє збільшенню терміну реалізації хлібобулочних виробів.
У кондитерській промисловості екструдинати застосовуються як добавки та наповнювачі з різними функціональними властивостями. Як наповнювач із чудовими волого-жироутримувальними властивостями в пралінових і кремових начинках, також для часткової заміни цукру в начинках шоколадних батончиків і у фруктово-помадних начинках, під час виробництва фруктових і шоколадно-горіхових начинок для карамелі. Застосування мелених екструдатів дає змогу скоротити час вистоювання помадних цукерок. Ці властивості екструдатів дають змогу виробляти кондитерські вироби без використання дорогих хімічних добавок і, що особливо важливо в сучасних умовах, заміщати повністю або частково цінну горіхову сировину.
Фракційні екструдини (кульки, зернята, пластівці) з успіхом замінюють повністю або частково дорогі горіхові сировини без шкоди для смакових якостей виробу.
Домішка до 25% пшеничного помелу дає змогу прикрасити різні сирні начинки в різних кондитерських виробах і під час виробництва напівфабрикатів (блінчики з сирною начинкою), високі вологоутримувальні властивості экструдата добре зберігають однорідність начинки, перешкоджають розшаруванню й відділенню рідини.
- Ціна: 102 ₴