Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6380 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Шоколадна глазур біла Cargill 500 г

176 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 190082832
Шоколадна глазур біла Cargill 500 г
Шоколадна глазур біла Cargill 500 гНемає в наявності
176 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Високоякісна кондитерська глазурка білого кольору. Глазурь має високу температуру плавлення і застосовується для покриття кондитерських виробів.

Переваги:

- глазур проста та зручна у використанні;

- не потребує темперування;

- має високі органолептичні показники;

- стійка до окиснення;

- швидко остигає;

- забезпечує тривалу безпеку готового продукту.

Має природно-білий колір і легко забарвлюється будь-якими жиророзчинними барвниками, зокрема харчовими барвниками для шоколаду.

За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазурь відмінно замінює натуральний шоколад.

Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі.

Застосовується як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.

Рекомендуємо: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною та без бульбашок, необхідно темперувати шоколадні монетки за температури 42-45°С. Повторне розігрівання глазурі не бажане.

Робоча температура: 30-35 °С.

Умови зберігання: зберігати в сухих приміщеннях, що добре провітрюються, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямого сонячного проміння.

Термін зберігання – 12 місяців.

Країна-виробник – Бельгія

Характеристики
Основні атрибути
КолірБілий
Користувацькі характеристики
Вага0,5 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 176 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner