Форма для льодяників Великдень
75 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Код: 18082094
- +380 (66) 402-99-39Інтернет магазин
- +380 (93) 698-01-11Інтернет магазин
- +380 (68) 233-97-79м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
Форма для льодяників Великдень
Силіконові молди для кондитерської ― спеціальні форми для створення кольорів та фігур, що мають необхідну форму та структуру для прикрашання кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають твердість. Силіконові молди можуть переносити високу температуру до 250 градусів. Правила використання молда: Сухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем. Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або другим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Забираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, необхідно змастити стикуючі частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда та обтискаємо. Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хвилин. Якщо молд більшого розміру, необхідно потримати більш тривалий час. Коли матеріал набуде необхідної жорсткості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда. які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч і ще раз обтиснути, а потім помістити в морозильну камеру. Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно термометром), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
Тип | Молд кондитерський |
Колір | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в наборі | 1 |
- Ціна: 75 ₴