Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6003 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Молд силіконовий Вензель

80 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • В наявності
  • Код: 52471
Молд силіконовий Вензель
Молд силіконовий ВензельВ наявності
80 ₴
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Молд силіконовий Вензель

Розмір :  14,3*4,7 см

Силіконові молди  - спеціальні форми для створення кольорів та фігур, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають твердість. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.

Правила використання молда

  • Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем.
  • Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим. харчовий продукт, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити частини половинок, що стикуються, водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда та обтискаємо. Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час. Коли матеріал придбає необхідну твердість, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда.
    Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того, як вона досить висохне і затвердіє.<p style="color: #222222; деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч, і ще раз обтиснути, а потім уже помістити в морозильну камеру. Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.</p>
Характеристики
Основні атрибути
ТипМолд кондитерський
Користувацькі характеристики
Довжина14.3 см
Кількість в упаковці1 шт.
МатеріалХарчовий силікон
Ширина4.7 см
Інформація для замовлення
  • Ціна: 80 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner