Продавець Интернет-магазин "Повар, пекарь и кондитер" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5811 відгуків
Акционные товары со скидками, успейте купить!Смотреть скидки
+380 (97) 099-39-30
+380 (66) 402-99-39
+380 (93) 698-01-11
Інтернет магазин "Повар, пекар та кондитер"

Молд силіконовий сніжинки

85 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 3093
Молд силіконовий сніжинки
Молд силіконовий сніжинкиНемає в наявності
85 
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
+380 (97) 099-39-30
Інтернет магазин
  • +380 (66) 402-99-39
    Інтернет магазин
  • +380 (93) 698-01-11
    Інтернет магазин
  • +380 (68) 233-97-79
    м. Дніпро вул. С. Хороброго, 38А
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Молд силіконовий сніжинки

    Розмір: 8,5*9 см.

Силіконові молди для шоколаду та мастики - спеціальні форми для створення квітів і фігур, що мають необхідну форму та структуру призначені для прикраси кондитерські вироби. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають твердість. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.

Правила використання молда

  • Сухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем.< /li>
  • Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити частини половинок, що стикуються, водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда та обтискаємо. Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.

Коли матеріал набуде необхідної твердості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда.
Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того , як вона досить висохне і затвердіє. Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд в мікрохвильову піч, і ще раз обтиснути, а потім вже помістити в морозильну камеру .

Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
ТипМолд кондитерський
Користувацькі характеристики
Довжина9 см
Кількість в наборі1
Ширина8,5 см
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner